Home / Gezondheid & Zorg / Jonge mantelzorger / Cadeautje voor jonge mantelzorgers 2023

Cadeautje voor jonge mantelzorgers 2023

.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot ongeveer 24 jaar die thuis opgroeien met bijvoorbeeld een broer, zus of ouder met een beperking, ziekte, psychische aandoening en/of verslaving. Ongeveer een kwart van de jongeren in Nederland is jonge mantelzorger! Deze kinderen/jongeren missen door hun extra (zorg)taken soms de aandacht en zorg voor zichzelf. En daarom zetten wij hen, tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger, even in het zonnetje met een cadeautje!

De Week van de Jonge Mantelzorger is van 1 tot 7 juni 2023 en ook de mantelzorgconsulenten van Sterk Papendrecht staan natuurlijk stil bij deze week. Bij Sterk Papendrecht kun je niet alleen terecht voor een luisterend oor, maar we organiseren ook trainingen en activiteiten, waarbij jongeren in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten die eenzelfde soort situatie hebben meegemaakt.

Daarnaast ontvangen alle ingeschreven jonge mantelzorgers bij Sterk Papendrecht een bioscoopbon cadeau! Sta je al ingeschreven? Dan krijg je dit cadeautje automatisch met de post thuis gestuurd. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan voor 30 juni 2023! Dat kan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl (met goedkeuring van je ouders als je jonger bent dan 18 jaar). Zet in de mail: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en voor wie je zorgt. Je krijgt dan vanzelf de bioscoopbon opgestuurd en daarnaast houden we je op de hoogte van leuke activiteiten en nieuwtjes. 

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

 

Activiteiten