Home / Wonen & Activiteiten / Buurtbemiddeling Papendrecht

Buurtbemiddeling Papendrecht

.

Je vindt het zoveelste briefje met een scheldkanonnade van je onderbuurvrouw in je brievenbus, ze kijkt dwars door je heen als je haar tegenkomt. Of het is lekker zomers maar jij zit binnen met de deur dicht, omdat de buurman weer harde muziek draait waar je de kriebels van krijgt. Je durft er na de zoveelste ruzie niks meer over te zeggen. Problemen met je buren kunnen je plezier enorm verstoren. Zonde, want veel problemen kunnen samen worden opgelost met een luisterend oor van buitenaf, van buurtbemiddelaars.

Getrainde buurtbemiddelaars kunnen met de betrokken buren in gesprek en ervoor zorgen dat er weer gepraat kan worden over oplossingen. Ze respecteren mensen met verschillende leefwijzen en culturen en houden informatie geheim. En dan blijkt in de meeste gevallen, zo’n 65%, dat je heus samen goede afspraken kunt maken
waardoor je weer ontspannen bent in je eigen huis en buurt.

Groot voordeel is dat de relatie tussen buren dan niet wordt beschadigd en doordat het hun eigen oplossingen zijn, staan ze erachter en heeft het veel meer kracht.Buurtbemiddeling is bovendien gratis. Wacht dus niet langer en bel/mail naar Sterk Papendrecht, wij kunnen zeker helpen.

Contact

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078-615 47 41
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden