Home / Wonen & Activiteiten / Buurtbemiddeling Papendrecht

Buurtbemiddeling Papendrecht

.

U vindt het zoveelste briefje met een scheldkanonnade van uw onderbuurvrouw in de brievenbus, ze kijkt dwars door u heen als u haar tegenkomt. Of het is lekker zomers maar u zit binnen met de deur dicht, omdat de buurman weer harde muziek draait waar u de kriebels van krijgt. U durft er na de zoveelste ruzie niks meer over te zeggen. Problemen met buren kunnen uw plezier enorm verstoren. Zonde, want veel problemen kunnen samen worden opgelost met een luisterend oor van buitenaf, van buurtbemiddelaars.

Getrainde buurtbemiddelaars kunnen met de betrokken buren in gesprek en ervoor zorgen dat er weer gepraat kan worden over oplossingen. Ze respecteren mensen met verschillende leefwijzen en culturen en houden informatie geheim. En dan blijkt in de meeste gevallen, zo’n 65%, dat u heus samen goede afspraken kunt maken
waardoor u weer ontspannen bent in uw eigen huis en buurt.

Groot voordeel is dat de relatie tussen buren dan niet wordt beschadigd en doordat het hun eigen oplossingen zijn, staan ze erachter en heeft het veel meer kracht. Buurtbemiddeling is bovendien gratis. Wacht dus niet langer en bel/mail naar Sterk Papendrecht, wij kunnen zeker helpen.

Wilt u zelf als buurtbemiddelaar aan de slag? Bekijk dan de functieomschrijving en neem bij interesse contact op met Laura van der Heide, coördinator buurtbemiddeling Sterk Papendrecht (zie contactgegevens rechtsboven).

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

Wilt u zich aanmelden bij Sterk Papendrecht? Vult u dan het aanmeldformulier in en mail het naar info@sterkpapendrecht.nl.  Het sociaal team is direct bereikbaar via de telefoon 078-6154741.

Activiteiten