Home / Samen zelf doen

Samen zelf doen

De meeste mensen leiden hun leven op eigen kracht of met hulp van familie, vrienden of buren. Voor anderen is dit moeilijk, bijvoorbeeld door een beperking, ontwikkelingsachterstand, chronische ziekte, ouderdom of tegenslag. De medewerkers van Sterk Papendrecht bieden een luisterend oor, advies en kortdurende ondersteuning bij alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt op het gebied van:

  • Gezin & Relaties
  • Gezondheid & Zorg
  • Werk & Inkomen
  • Activiteiten & Wonen

We denken graag mee over passende oplossingen voor vragen en problemen en ondersteunen bij de uitvoering van uw plan voor de toekomst. Daarbij werken we met één vast contactpersoon, die de ‘regie’ zoveel mogelijk bij inwoners zelf legt. De contactpersoon bekijkt de mogelijkheden van degene die hulp vraagt, maar ook van familie, vrienden of buren. Dus wat u zelf kunt, doet u zelf of met familie, vrienden en kennissen. Als dat niet voldoende is, zorgen wij met deskundigen voor de juiste ondersteuning.

Wij hebben als Sterk Papendrecht brede ervaring en onderhouden directe contacten met organisaties die extra ondersteuning kunnen bieden. Op die manier werken we aan oplossingen die zoveel mogelijk aansluiten op uw vragen en aan optimale resultaten. Zodat u uw vaardigheden kunt benutten en op uw eigen manier mee kunt blijven doen.Wij hebben geheimhoudingsplicht en gaan zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Deze kunnen we dan ook alleen met uw toestemming met andere partijen delen. Wanneer we vaker contact hebben over uw vragen, dan krijgt u een persoonlijk dossier. U bepaalt wie dat dossier mag bekijken.