Home / Beveiligd mailen

Beveiligd mailen

Goed en veilig omgaan met persoonlijke informatie is een belangrijk onderdeel van het werk van Sterk Papendrecht. Wij beloven dan ook dat persoonlijke informatie veilig wordt uitgewisseld.

Sterk Papendrecht gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van persoonlijke informatie
Sterk Papendrecht zet ZIVVER in om veilig met u te e-mailen. ZIVVER beveiligt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals al uw persoonsgegevens. Op deze manier kunnen alleen uzelf en onze medewerkers bij deze informatie.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?
Voor u betekent dit dat u beveiligde berichten via ZIVVER van Sterk Papendrecht ontvangt. U krijgt deze berichten gewoon per e-mail. De e-mail bevat een link naar de beveiligde ZIVVER-omgeving. U logt hierop in met de toegangscode die u eerder van Sterk Papendrecht heeft gekregen. Deze toegangscode krijgt u per post bij de aanmelding. Of onze medewerker geeft deze persoonlijk aan u door tijdens een (telefoon)gesprek of per sms. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de medewerker die u gemaild heeft of met info@sterkpapendrecht.nl en/of T 078 615 4741.

U hoeft geen ZIVVER-account aan te maken om het bericht te lezen of om erop te reageren. Als u vaker persoonlijke informatie via ZIVVER uitwisselt, is dit wel handig. Zelf een gratis ZIVVER-account aanmaken, zorgt ervoor dat u niet elke keer een code hoeft in te vullen. In deze film (zonder geluid) ziet u hoe dit werkt. Op deze pagina vindt u nog andere uitlegfilms over het gebruik van ZIVVER.

Geef veranderingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door
Het is belangrijk dat u veranderingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan Sterk Papendrecht doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven e-mailen. Veranderingen kunt u doorgeven via info@sterkpapendrecht.nl en/of T 078 615 4741.