Activiteiten

Mei 2021

Bijeenkomst over langer thuis wonen 20 mei

Bijeenkomst over langer thuis wonen 20 mei

Op donderdag 20 mei is er een bijeenkomst georganiseerd in het Odensehuis om u te informeren over de mogelijkheden om als oudere langer thuis te kunnen blijven wonen

(Online) Workshop Bordje Vol

(Online) Workshop Bordje Vol

‘Bordje Vol’ geeft mantelzorgers spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen.

Juni 2021

De Zoete Inval voor mantelzorgers

De Zoete Inval voor mantelzorgers

Mantelzorgers komen (digitaal) samen bij de zoete inval.

September 2021

Zorg de baas (dementie)

Zorg de baas (dementie)

Deze cursus is voor mensen die voor een naaste zorgen (partner, kind, ouder, ander familielid, vriend).

Iedere woensdag- en vrijdagochtend

Koffie met... bijeenkomsten in het Odensehuis
Zeker in coronatijd is het belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben en daarom start Sterk Papendrecht weer met de 'koffie met...'bijeenkomsten op woensdag en vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31.

Graag vragen wij u wel rekening te houden met de maatregelen die wij hebben genomen, op advies van de overheid, om de bijeenkomsten veilig voortgang te kunnen geven. 
 

Iedere laatste donderdag van de maand

Alzheimercafé
Elke laatste donderdag van de maand organiseert Sterk Papendrecht met partners het Alzheimercafé. Elke maand een ander thema. In verband met corona wordt het Alzheimercafé online georganiseerd in de vorm van een uitzending. Deze wordt uitgezonden op RTV Papendrecht en is hier terug te kijken: Alzheimer Café – Dementie en Geloof | RTV PAPENDRECHT en Alzheimercafé – Ouder worden en dementie | RTV PAPENDRECHT