Home / Werk & Inkomen / Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

.

De blauwe envelop van de belastingdienst valt bij veel mensen weer op de deurmat. Dit betekent dat het weer tijd is voor de belastingaangifte. Niet voor iedereen is het invullen van de aangifte echter even makkelijk. Heeft u hier ook moeite mee? Dan kunt u bij Sterk Papendrecht terecht voor gratis hulp.

Voor wie?
De gratis hulp is bedoeld voor inwoners van Papendrecht die een inkomen hebben tot aan de zorgtoeslaggrens:
• als u geen toeslagpartner hebt, mag uw inkomen maximaal € 37.496,- bruto per jaar zijn;
• als u wel een toeslagpartner hebt, mag uw inkomen samen maximaal € 47.368,- bruto per jaar zijn.

Uw inkomen kunt u vinden op de Jaaropgaaf 2023 die u heeft ontvangen.

Hoe werkt het?
Speciaal getrainde vrijwilligers van Sterk Papendrecht vullen samen met u het aangifteformulier inkomstenbelasting 2023 in. Alle mogelijke aftrekposten worden benut en er wordt gecheckt of u alle toeslagen waar u recht op heeft ontvangt. Ook bekijken zij of u al gebruik maakt van de inkomensvoorzieningen die er binnen de Drechtsteden aanwezig zijn. En waar mogelijk vragen zij deze samen met u aan.

Afspraak maken?
Als u gebruik wilt maken van de gratis belastinghulp, kunt u een afspraak maken door een mailtje te sturen naar info@sterkpapendrecht.nl of te bellen naar 078- 615 47 41.

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

Wilt u zich aanmelden bij Sterk Papendrecht? Vult u dan het aanmeldformulier in en mail het naar info@sterkpapendrecht.nl.  Het sociaal team is direct bereikbaar via de telefoon 078-6154741.

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden