Kinderwens

.

Denkt u erover om kinderen te krijgen? Dan kunt u al voordat u zwanger raakt veel doen om ervoor te zorgen dat uw toekomstige kind een gezonde start krijgt.

Goed voorbereiden is belangrijk
Vrouwen zijn meestal al twee weken zwanger als ze ontdekken dat ze in verwachting zijn. Juist in het begin van de zwangerschap is uw ongeboren kind heel kwetsbaar. Gelukkig worden de meeste kinderen gezond geboren. Een goede voorbereiding helpt om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten. Een gezond moederlichaam is tenslotte de beste basis voor een gezond kind.

Vragen over een toekomstige zwangerschap
Heeft u of uw partner een ziekte, of komt er in de familie een erfelijke aandoening voor? Gebruikt u medicijnen of slikt u wel eens geneesmiddelen zonder recept? Zijn er risico’s op uw werk of dat van uw partner? Heeft u problemen ondervonden in een vorige zwangerschap?

Zeker als u één of meer van deze vragen met ja moet beantwoorden, maar ook als dat niet zo is, kunt u behoefte hebben aan advies over wat u zelf kunt doen om zo gezond mogelijk zwanger te worden. Op de website https://www.opvoeden.nl/kinderwens/ vindt u belangrijke informatie over een goede voorbereiding op de zwangerschap. Natuurlijk kunt u voor advies ook terecht bij uw huisarts of een verloskundige of gynaecoloog.

Strakszwangerworden.nl
Op de website Strakszwangerworden.nl vindt u meer informatie, zoals antwoorden op veelgestelde vragen, een interessante quiz en een informatief filmpje.

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

Wilt u zich aanmelden bij Sterk Papendrecht? Vult u dan het aanmeldformulier in en mail het naar info@sterkpapendrecht.nl.  Het sociaal team is direct bereikbaar via de telefoon 078-6154741.

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden