Baby

.

De geboorte van uw baby is vast één van de mooiste momenten uit uw leven. Een groter wonder kunt u zich bijna niet indenken. De eerste tijd moet u natuurlijk wennen aan het ouderschap en leert u uw kind kennen door middel van al uw zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen. Alles is nog nieuw.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte
Uw baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. U kunt zich af en toe best zorgen maken of u alles wel goed doet, of u afvragen waarom uw baby huilt. Wat moet u wel en vooral niet doen? Waar kunt u terecht met uw vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt u verder als uw baby zich niet goed ontwikkelt?

Antwoorden en oplossingen
Op de website van https://www.opvoeden.nl/ staat zo veel mogelijk praktische informatie om al uw vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als u toch vragen blijft houden, kunt u daarmee terecht op het consultatiebureau van Sterk Papendrecht.

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl

Wilt u zich aanmelden bij Sterk Papendrecht? Vult u dan het aanmeldformulier in en mail het naar info@sterkpapendrecht.nl.  Het sociaal team is direct bereikbaar via de telefoon 078-6154741.

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden