Home / Nieuws / Nieuwe locatie Sterk Papendrecht officieel geopend
Nieuws

Nieuwe locatie Sterk Papendrecht officieel geopend

Woensdag 23 mei werd de nieuwe locatie van Sterk Papendrecht aan de Veerweg 127 feestelijk geopend door Joke Reuwer en Anouk van Eekelen. Een bijzonder moment, niet alleen voor Sterk Papendrecht maar ook voor de toenmalige wethouders. Dit was namelijk hun laatste publieke handeling als bestuurders van Papendrecht.

Sterk Papendrecht is met een nieuwe locatie (Veerweg 127), een nieuw telefoonnummer (078- 6154741) en een nieuw emailadres klaar voor een nieuw hoofdstuk. Tijdens de Open Dag konden de bezoekers rondkijken in het pand en kennismaken met de verschillende disciplines binnen Sterk Papendrecht. Onder het genot van een kopje koffie of thee was er voor de inwoners ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van Sterk Papendrecht. Een geslaagde middag, die druk werd bezocht.

Sterk Papendrecht: samen zelf doen
Sterk Papendrecht is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft op verschillende levensgebieden als opvoeding, gezondheid, zorg, zelfstandig wonen, mantelzorg of vrijwilligerswerk. Het kan gaan om kleine of grote ondersteuningsvragen. De professionals luisteren naar u en zoeken samen met u naar een passende oplossing.