Home / Wonen & Activiteiten / Week van de ontmoeting

Week van de ontmoeting

.

De werkgroep Ontmoeting organiseert de Week van de Ontmoeting, die aansluit op de landelijke campagne 'Eén tegen eenzaamheid'. Deze week is van donderdag 29 september tot donderdag 6 oktober 2022. Op veel plaatsen in Papendrecht wordt er aandacht besteed aan deze week. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten in de Week van de Ontmoeting.


Koffiemomenten

Op verschillende plekken in Papendrecht kan je het hele jaar door gezellig koffie drinken. Maar tijdens de Week van de Ontmoeting is het nóg leuker om een bakkie te komen doen op één van de locaties! Want allemaal organiseren ze een extra gezellig programma. Kom je gezellig een bakkie doen? Bekijk het programma van extra uitgebreide koffiemomenten tijdens de Week van de Ontmoeting hier.


Gratis workshop 'Signaleren en bespreken eenzaamheid'

Hoe kun jij als inwoner, werknemer/werkgever of vrijwilliger in Papendrecht bijdragen aan een sterker sociaal en gezond Papendrecht? Eén van de manieren is het signaleren van eenzaamheid. Daarom kun je op dinsdagmiddag 4 oktober de Workshop ‘Signaleren en bespreken van eenzaamheid’ van Michaëla Merkus gratis volgen op het gemeentehuis, Markt 22 om 15:30 uur.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor deze workshop, klik dan hier.


4 Bijeenkomsten 'Grip op je leven'

Wil jij meer grip op je leven? In vier bijeenkomsten gaan de cursusleiders met je in gesprek over zelfkennis en eigenwaarde, je sociale netwerk, je opvoeding en hoe je communiceert. Je leert hoe het komt dat jouw gedachten jouw gedrag sturen. Denken over jezelf en er over praten met anderen geeft duidelijkheid, herkenning en nieuwe inzichten en kan soms gevoelens van alleen zijn voorkomen.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor deze bijeenkomsten, klik dan hier.

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl