Home / Nieuws / Vrijwilligers gezocht voor De Spil
Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor De Spil

Ben je gastvrij en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Ga dan aan de slag als vrijwilligers in Wijkgebouw De Spil.
Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. In Wijkgebouw De Spil komen wekelijks een flink aantal verenigingen bij elkaar voor hun activiteiten. Dit zijn diverse biljartverenigingen, bridgeclubs en een sjoelclub. Ook zijn er af en toe bijeenkomsten en vergaderingen.

Wat ga je doen?
Als enthousiaste en sociale vrijwilliger ben je 1 dagdeel per week in de middag beschikbaar. Met een collega-vrijwilliger zorg jij ervoor dat de gasten/bezoekers het fijn hebben in De Spil en worden voorzien van de door hen bestelde drankjes. De werkzaamheden bestaan uit: bestellingen opnemen, drankjes inschenken en uitserveren, afrekenen, bijvullen van de voorraad en niet te vergeten een praatje maken met de bezoekers. Daarnaast zijn er lichte schoonmaakwerkzaamheden zoals het afnemen van de tafels en het schoonhouden van de bar.

Wij bieden wij jou?
Een gezellige werksfeer, contact met andere vrijwilligers, deelname aan cursussen en/of workshops en een vrijwilligersverzekering. Wij vragen voor al onze vrijwilligers een VOG aan.

Spreekt dit vrijwilligerswerk jou aan? Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Jacqueline van 't Leven Jacqueline.vantleven@sterkpapendrecht.nl, T. 078 - 615 47 41.