Home / Nieuws / Vacature coördinator Hulp bij Thuisadministratie
Nieuws

Vacature coördinator Hulp bij Thuisadministratie

Sterk Papendrecht is het eerste centrale punt voor alle inwoners van 0- 100 jaar met een ondersteuningsvraag op alle levensgebieden. Ondersteuning wordt georganiseerd samen met en vanuit de vraag van de inwoner met de gedachte: zo dichtbij mogelijk, zo vroeg mogelijk en zo zwaar als nodig.   
 Wij zijn op zoek naar een: 
 
Coördinator Hulp bij Thuisadministratie 
Sociaal Raadsman/ Vrouw (16 uur per week) 

Wat je gaat doen:
De functie bestaat uit twee delen. 

Als coördinator van de dienst Hulp bij Thuisadministratie ondersteun je mensen die tijdelijk niet (meer) in staat zijn hun financiën op orde te brengen en te houden. Je neemt de intakes af met de cliënten en de vrijwilligers en je zorgt voor de koppeling tussen beide partijen. Ook houd je als coördinator tijdens de activiteit de vinger aan de pols over de gang van zaken en ben je het aanspreekpunt voor alle partijen. Momenteel zijn er ca. 20 vrijwilligers actief.

In eerste instantie zal de invulling van deze functie zich volledig richten op het werven en begeleiden van de vrijwilligers van de Hulp bij Thuisadministratie, wanneer deze uren bijgesteld kunnen worden zullen de uren ingezet worden als sociaal raadsvrouw/man. Daarnaast is er reeds een sociaal raadsvrouw waarmee je samenwerkt.
 
Wat vragen wij:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en betrouwbare collega die geïnteresseerd is in sociaal-juridische en financieel-juridische casuïstiek. Je bent minimaal in het bezit van een hbo-diploma in de sociaal-juridische richting (hbo SJD/ hbo Rechten) en hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de sociaal-juridische dienstverlening en het coachen van vrijwilligers. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Verder is het van groot belang dat jij zelfstandig en gestructureerd kunt werken, vrijwilligers kunt ondersteunen en coachen op hun taken, collega’s kunt ondersteunen en met hen kunt samenwerken. 
Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig, tactvol, oplettend, geduldig en heb je een goed inlevingsvermogen.

Wat bieden wij:  
Werken in de welzijnssector geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een goede werksfeer, ruimte om jezelf te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform de cao Sociaal Werk, ingedeeld in schaal 8 min. € 2712,- max. € 3864,-  

Meer informatie:
Neem voor meer informatie contact op met Grian de Haan, sociaal raadsvrouw van Sterk Papendrecht. Dit kan via telefoonnummer 078- 615 47 41 of mail info@sterkpapendrecht.nl. 

Solliciteren: 
Denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie? Reageer dan voor  dinsdag 20 april 2021 via vacatures@meevivenz.nl.De gesprekken zijn gepland op donderdag 22 april 2021. Afhankelijk van de maatregelen van het RIVM in verband met corona kan het zijn dat deze via beeldbellen plaatsvinden in plaats van face-to-face. 

Sterk Papendrecht onderdeel van MEE-Vivenz
Sterk Papendrecht maakt onderdeel uit van MEE-Vivenz. Binnen MEE-Vivenz werken we met elkaar aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. MEE-Vivenz biedt één centraal aanspreekpunt voor de sociale (wijk)teams, welzijnsdiensten en informele zorg in de regio. Sterk Papendrecht vertegenwoordigt hierin Papendrecht. Meer weten over MEE-Vivenz? Kijk op www.meevivenz.nl.