Home / Gezondheid & Zorg / Jonge mantelzorger / Week van de Jonge Mantelzorger in oktober

Week van de Jonge Mantelzorger in oktober: Twee leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers.

.

Activiteiten in de (2e) week van de Jonge Mantelzorger

Van 5 t/m 11 oktober is het in Nederland de (2e) Week van de Jonge Mantelzorger. In de 1e week van de Jonge Mantelzorger in juni zijn er door de coronamaatregelen geen activiteiten georganiseerd. Deze 2e week van van de Jonge Mantelzorger is dan ook een goede reden voor Sterk Papendrecht en Suppord om nu wél twee toffe actviteiten te organiseren, speciaal voor jonge mantelzorgers. 

Op woensdag 7 oktober ben jij als jonge mantelzorger of brus  in de leeftijd van 12 tot 21 jaar welkom bij de WORKSHOP BEATS MAKEN bij Suppord.
Tijdens de workshop op de Boeieraak 1 in Papendrecht maak je kennis met beats bouwen met het programma FL Studio. De workshop duurt van 19.00 tot 20.00
Misschien het begin van een carriere als producer? 

Op vrijdag 9 oktober ben jij als jonge mantelzorger of brus in de leeftijd van 6 tot 12 jaar  welkom bij de KINDERDISCO bij Suppord.
Van 19:00 tot 21:00 uur kun je dansen en verzoekjes aanvragen bij DJ Kristian en Yaro in het Sportcentrum Papendrecht.

Inschrijven

Ben jij een jonge mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij Sterk Papendrecht? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl (met goedkeuring van ouders als je jonger bent dan 18 jaar)  Als ingeschreven mantelzorger houden we je op de hoogte van activiteiten en nieuwtjes.

Landelijke campagne #Deeljezorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is ook een landelijke campagne gestart, genaamd, ‘Deel je zorg’.  Het doel van de campagne is om jonge mantelzorgers te stimuleren om over hun zorgen te praten of gebruik te maken van hulp. Hou de site www.mantelzorg.nl/jongzorgen in de gaten en volg de hashtag #deeljezorg.
 

Contact

 

Sterk Papendrecht
Veerweg 127
3351 HC Papendrecht
Telefoon: 078 615 4741
E-mailadres: info@sterkpapendrecht.nl