Home / Activiteiten / Mantelzorgwaardering 2021
Activiteiten

Mantelzorgwaardering 2021

Bent u mantelzorger en woont de persoon voor wie u zorgt in de gemeente Papendrecht? Dan ontvangt u als waardering een VVV-bon voor uw inzet. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om gratis deel te nemen aan diverse activiteiten tijdens de Papendrechtse Verwenweek voor mantelzorgers van 6 t/m 13 november.

Klik hier om de waardering aan te vragen. Dit kan t/m 1 november! Let op; ook als u staat ingeschreven dient u de waardering aan te vragen. U krijgt deze niet automatisch thuis gestuurd.

Dit moet u vooraf weten:
Met het versturen van het aanmeldformulier, gaat Sterk Papendrecht er vanuit dat u alle gegevens correct en naar waarheid heeft ingevuld.

  • De gegevens worden uitsluitend bij Sterk Papendrecht geregistreerd en alleen gebruikt om u aan te melden en op de hoogte te houden van de activiteiten waarvoor u zich heeft aangemeld. 
  • Via het formulier kunt u de waardering aanvragen t/m 1 november.
  • Komt u naar de lunch in het Leonardo Hotel, dan ontvangt u de bon daar. Als u zich niet inschrijft voor de lunch, wordt de bon per post naar u gestuurd. 
  • Voor de meeste activiteiten in de Verwenweek moet u zich apart aanmelden! In het programma-overzicht staat vermeld hoe u dat kunt doen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich uitschrijven omdat u geen mantelzorger meer bent? Neem dan contact op met Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of 078 615 47 41.