Home / Activiteiten / Mantelzorgwaardering 2022
Activiteiten

Mantelzorgwaardering 2022

Bent u mantelzorger en woont de persoon voor wie u zorgt in de gemeente Papendrecht? Dan ontvangt u als waardering een VVV-bon voor uw inzet.

Klik hier om de waardering aan te vragen. Dit kan t/m 30 november 2022! Let op; ook als u staat ingeschreven dient u de waardering aan te vragen. U krijgt deze niet automatisch thuis gestuurd.

Dit moet u vooraf weten:

  • Met het versturen van het aanmeldformulier, gaat Sterk Papendrecht ervan uit dat u alle gegevens correct en naar waarheid heeft ingevuld.
  • De gegevens worden uitsluitend bij Sterk Papendrecht geregistreerd en alleen gebruikt om u aan te melden.
  • Via het formulier kunt u de waardering aanvragen t/m 30 november 2022.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich uitschrijven omdat u geen mantelzorger meer bent? Neem dan contact op met Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of 078 615 47 41.

 

Verwenweek voor Papendrechtse mantelzorgers

Van 5 t/m 11 november 2022 kunt u als mantelzorger kosteloos deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en workshops.

Zaterdag 5 november
Feestelijk ontbijt in het Leonardo Hotel Papendrecht
De Verwenweek gaat van start met een heerlijk ontbijt voor mantelzorgers uit Papendrecht. Wethouder Jaco van Erk verwelkomt iedereen en geeft het officiële startsein voor de Verwenweek.

Tijd: 10:00 uur – 12:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
Locatie: Leonardo Hotel, Burgemeester Keijzerweg 100, 3353 CV Papendrecht.
Aanmelden: aanmelden voor het ontbijt is niet meer mogelijk.

Heeft u zich aangemeld voor het ontbijt, maar bent u toch verhinderd? Meld u dan af via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel naar 078-6154741

Dinsdag 8 november
Yoga workshop (max. 12 personen)
Een heerlijke avond voor iedereen die op adem wil komen. Laat u meenemen naar vloeiende bewegingen, yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. Maak kennis met de combinatie van Yoga en Qigong. Fee Busenkell, vitaliteitscoach bij Covita, begeleidt ons deze avond naar een fijn moment van ontspanning voor uzelf. Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden.

Tijd: 19:30 uur - 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: De Spil, Stellingmolen 184, 3352 BM Papendrecht.
Aanmelden: aanmelden is verplicht. Mail uiterlijk 3 november uw naam en telefoonnummer naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl. Vermeld hierbij de naam en datum van deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie.

Woensdag 9 november
High tea bij LOES (max. 25 personen)
Onder het genot van een kopje thee met zoete en hartige lekkernijen, ontmoet u andere mantelzorgers. Een paar uurtjes tijd voor uzelf, om op een fijne, gezellige plek met elkaar in gesprek te gaan. Suzanne en Chantal van Sterk Papendrecht zijn ook aanwezig. Zij werken als mantelzorgconsulenten. Dus heeft u een vraag, dan kunt u die tijdens de high tea gelijk aan hen stellen.

Tijd: 12:00 uur – 14:00 uur (inloop vanaf 11:45 uur)
Locatie: LOES, Oude Veer 30-32, 3353 GS Papendrecht
Aanmelden: aanmelden is verplicht. Mail uiterlijk 5 november uw naam en telefoonnummer naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl. Vermeld hierbij de naam en datum van deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie.

Inschrijving vindt plaats op datum van aanmelding (vol = vol). Vermeld in de mail eventueel uw dieetwensen en/of allergieën.  

Vrijdag 11 november
Filmmiddag Odensehuis Papendrecht (max. 25 personen)
Komt u genieten van een heerlijke 'feel good' film? Onder het genot van hapjes en drankjes, gaan we er een gezellige middag van maken. Als u als mantelzorger met uw zorgvrager wilt komen, dan zijn jullie ook samen van harte welkom!

Tijd: 13:30 – 15:30 met pauze (inloop vanaf 13:00 uur)
Locatie: P.S. Gerbrandystraat 31, 3354 BR, Papendrecht.
Aanmelden: aanmelden is verplicht. Mail uiterlijk 5 november uw naam en telefoonnummer naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl. Vermeld hierbij de naam en datum van deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie.