Home / Activiteiten / Vrijwilligersdag 2021
Activiteiten

Vrijwilligersdag 2021

Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Veel inwoners van Papendrecht doen vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld bij de sportclub van hun kind, in de natuur, als steun voor iemand met een beperking of bij een culturele organisatie. Eigenlijk te veel om op te noemen en heel gevarieerd. Daarom zeggen wij van het Vrijwilligerspunt altijd: 'Vrijwilligerswerk is voor iedereen'!

Waardering
Om vrijwilligers te waarderen en bedanken voor hun inzet, bieden we dit jaar een Vrijwilligers-verwenpakketje aan. We hadden graag samen met jou en vele andere Papendrechtse vrijwilligers genoten van een ontbijt in het Leonardo Hotel maar dat is gezien de huidige situatie niet verstandig. Corona gooit opnieuw roet in het eten! Volgend jaar hopen we je weer te zien aan de ontbijttafel met enthousiaste vrijwilligersverhalen. 

Aanmelding GESLOTEN!
We zouden alle vrijwilligers in Papendrecht heel graag verwennen met een pakketje maar dat gaat helaas niet. De aanmelding is gesloten. We hebben het maximum aantal aanmeldingen al in 5 dagen bereikt. Jouw vrijwillige inzet wordt er niet minder om gewaardeerd, jij bent GOUD waard! DANKJEWEL...

Meer informatie over vrijwilligerswerk vind je op https://vrijwilligerspuntpapendrecht.nl/