Home / Activiteiten / Mantelzorgwaardering en verwenweek 2019
Activiteiten

Mantelzorgwaardering en verwenweek 2019

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor de Papendrechtse samenleving. Zonder mantelzorgers zoals u, zou Papendrecht er anders uitzien. U maakt het leven van een ander mooier, door in uw vrije tijd zorg, praktische hulp en emotionele steun te bieden aan een naaste. De tijd en energie die u hierin steekt, gaat aan de gemeente Papendrecht niet onopgemerkt voorbij.

De gemeente wil u bedanken voor uw inzet door in samenwerking met Sterk Papendrecht en enkele organisaties een verwenweek voor mantelzorgers te organiseren en de mantelzorgwaardering uit te reiken.

Aanvragen mantelzorgwaardering
Ook dit jaar krijgt u de waardering in de vorm van een VVV-bon t.w.v. € 40,00. U kunt zich hiervoor aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt de VVV-bon dan per post toegestuurd. Indien u op 9 november bij de lunch in het Apollo Hotel aanwezig bent (zie flyer), krijgt u de VVV-bon daar uitgereikt. 

Verwenweek 9 t/m 16 november
Sterk Papendrecht heeft in opdracht van de gemeente en in samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven in Papendrecht de ‘Mantelzorg Verwenweek’ georganiseerd. Van 9 tot en met 16 november kunt u als mantelzorger gratis deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

De verwenweek gaat officieel van start met een lunch bij het Apollo hotel. Van 12.30 tot 14.00 uur kunt hier genieten van allerlei lekkernijen. Let op! Voor de lunch dient u zich aan te melden. Dit geldt ook voor enkele activiteiten. Op de flyer staat per activiteit vermeld hoe u zich kunt aanmelden.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanmelden? Neemt u dan contact op met Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel 078 615 47 41. Extra activiteit in de verwenweek (staat niet op flyer)

Bloemstukje maken bij Waardeburgh op donderdag 14 november
Mantelzorgers worden van harte uitgenodigd voor een gezellig samenzijn op donderdagochtend 14 november bij Stichting Waardeburgh in Papendrecht. U gaat creatief aan de slag met het maken van een bloemstukje. 
Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur
Locatie: Schoorweg 4, 3356 BX, Papendrecht
Aanmelden: mail voor 6 november naar Monique Breedijk via m.breedijk@waardeburgh.nl. o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie. Er kunnen 20 mantelzorgers deelnemen. 

Gezellig samenzijn op vrijdag 8 november bij Buurtzorg
Ook Buurtzorg Papendrecht zet de Papendrechtse mantelzorgers graag in het zonnetje. Dat doen zij door het organiseren van een gezellige, informele middag, met hapjes, drankjes, soep en broodjes. Naast de mantelzorgers van clienten van Buurtzorg, nodigen zij ook andere mantelzorgers uit Papendrecht uit. Als u als mantelzorger met uw zorgvrager wilt komen, dan zijn jullie ook samen van harte welkom!
Tijd: 16.00 uur - 19.00 uur.
Locatie: Morgensterkkerk, Muilwijckstraat 1, Papendrecht.
Informatie: in totaal kunnen 5 personen zich aanmelden (dit aantal is excl. de mantelzorgers van de clienten van Buurtzorg). 
Aanmelden: mail voor 4 november naar papendrecht@buurtzorgnederland.com o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie.