Home / Activiteiten / Kookworkshop voor jonge mantelzorgers (6-12 jaar)
Activiteiten

Kookworkshop voor jonge mantelzorgers (6-12 jaar)

We gaan in de keuken van Suppord iets lekkers maken met elkaar. Een gezellige middag kokkerellen!

  • Wanneer? Woensdag 1 juni van 13 tot 15 uur
  • Leeftijd: 6-12 jaar
  • Max. deelnemers: 8
  • Locatie: Suppord, Boeieraak 1 in Papendrecht.

Wat is een jonge mantelzorger?
Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer(tje) of zus(je) met een beperking/ ziekte/ aandoening? Dan ben je een brus. 

Aanmelden

Mail je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@meemantelzorg.nl

Nog meer activiteiten!

Je kunt ook aanmelden voor gratis activiteiten voor jonge mantelzorgers in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Kijk in De Kalender in de eerste week van juni op www.meemantelzorg.nl 

De activiteiten in de week van de jonge mantelzorger, georganiseerd door MEE Mantelzorg en netwerkpartners, zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.