Home / Activiteiten / Hulp bij invullen van belastingaangifte
Activiteiten

Hulp bij invullen van belastingaangifte

Lukt het u zelf niet om aangifte van inkomstenbelasting te doen? Is uw inkomen als alleenstaande beneden € 35.000,- of als meerpersoonshuishouden beneden de € 42.000,- ? Laat u dan gratis helpen door de medewerkers en vrijwilligers van het Financieel Hulphuis van MEE Plus. In april zijn zij in Papendrecht om u te helpen. Zij kunnen u alleen helpen als u geldige DigiD-code heeft. Heeft u deze nog niet? Vraag het dan aan voor 1 maart via www.digid.nl.

Wat neemt u mee naar de afspraak?
Naar de afspraak moet u een aantal gegevens meenemen. Zo kunnen de medewerkers u op een goede manier helpen. Welke gegevens dat zijn ligt aan uw situatie. Met behulp van de lijst in de flyer kunt u bepalen welke gegevens u mee moet brengen. Als uw afspraak over een eerder jaar of meerdere jaren gaat, dan ook de gegevens van die jaren meenemen.

Afspraak maken?
Op vrijdag 3 april, maandag 6 april, vrijdag 17 april en vrijdag 24 april zijn er vrijwilligers en medewerkers van het Financieel Hulphuis aanwezig bij Sterk Papendrecht om u te helpen. Maak altijd eerst een afspraak aan de balie van Sterk Papendrecht, per mail info@sterkpapendrecht.nl of bel t. 078 615 47 41