Home / Activiteiten / Grip op je leven
Activiteiten

Grip op je leven

Hoe gaat het met je? Iedereen wil dat weleens gevraagd worden. Misschien voel je je alleen of wil je aan dingen werken, maar lukt het niet. Achter bepaald gedrag zitten vaak diepgewortelde patronen en overtuigingen.

In 4 bijeenkomsten willen we met jou in gesprek over jouw zelfkennis, je sociale netwerk, je opvoeding, hoe jij communiceert. Je leert hoe het komt dat jouw gedachten jouw gedrag werkt. Denken over jezelf en er over praten met anderen geeft duidelijkheid. Herkenning en nieuwe inzichten en kan soms gevoelens van alleen zijn voorkomen. We reiken je handvatten aan om dingen anders te doen en zelf aan de slag te gaan. Want alleen jij kan je eenzaamheid oplossen! 

De workshop is een van de initiatieven van de ‘Werkgroep Ontmoeting’ die als doel hebben om de eenzaamheid in Papendrecht terug te dringen door de bewustwording van inwoners rondom dit thema te vergroten en ze te wijzen op het ondersteuningsaanbod dat Papendrecht rijk is, zoals bijvoorbeeld de ‘Koffie met..’ bijeenkomsten die al een aantal jaren worden georganiseerd.

De ‘Werkgroep Ontmoeting’ coördineert ook de ‘Week van de Ontmoeting’, die aansluit op de landelijke campagne ‘Eén tegen eenzaamheid’. Deze week is van donderdag 29 september tot donderdag 6 oktober 2022. Op veel plaatsen in Papendrecht kan je in deze week aanschuiven voor een lekker kopje en iets lekkers. Kijk in de agenda van www.puurpapendrecht.nl/ voor een actueel overzicht en heel veel activiteiten

Aanmelden voor de workshop?
Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop van start. Meld je aan bij Sterk Papendrecht via info@sterkpapendrecht.nl (o.v.v. naam , tel.nummer adres en geboortejaar) of bel 078- 615 47 41.