Home / Activiteiten / Cursus: veerkrachtige vrouwen
Activiteiten

Cursus: veerkrachtige vrouwen

De cursus veerkrachtige vrouwen wordt, na een succesvolle 1e editie, herhaald in Alblasserdam. Deze training is gericht op versterking van het zelfbeeld, het aangeven en bewaken van grenzen, ruimte innemen en omgaan met gevoelens. Iedere bijeenkomst doen we ontspannings- en aandachtsoefeningen met de deelneemsters, om de ademhaling in moeilijke situaties onder controle te krijgen/houden en om te leren focussen op het positieve. Na de sessies krijgen deelneemsters opdrachten die zij moeten maken en teksten die zij moeten lezen. 

Praktische informatie
De cursus bestaat uit 9 reguliere bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. De 1e bijeenkomst is op maandagavond 14 oktober van 19:00 uur – 21:00 uur. Deze wekelijkse bijeenkomsten worden georganiseerd bij het CJG (Zeelt 2, 2954 BH) in Alblasserdam.

Interesse?
Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Meilani de Bruijn via meilani.debruijn@sterkpapendrecht.nl en/of T 078 615 4741 of Marilena Crisci via marilena.crisci@vivenz.nl en/of T 088 123 7007. Binnen de cursus is plek voor 9 deelnemers.