Home / Activiteiten / Campagne #samentegeneenzaamheid
Activiteiten

Campagne #samentegeneenzaamheid

Iedereen voelt zich weleens eenzaam; jong, oud, man, vrouw. Toch vinden we dit vaak een lastig onderwerp om te bespreken. Het is belangrijk om hier, als samenleving, met elkaar over in gesprek te gaan, zodat we elkaar kunnen helpen. Wat kunt u doen tegen eenzaamheid?

Campagne: samen tegen eenzaamheid

De werkgroep ontmoeting houdt zich bezig met het thema eenzaamheid. Ieder jaar organiseren wij activiteiten en vragen we aandacht voor dit belangrijke, brede onderwerp. Met de campagne samen tegen eenzaamheid/#samentegeneenzaamheid richten wij ons op eenzaamheid in de directe omgeving. Kent u iemand die eenzaam is? Of voelt u zich weleens alleen en weet u niet hoe u hiermee om kunt gaan? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

In gesprek op de proeverij

Op zaterdag 28 september staat de werkgroep met een kraampje op de proeverij. Wilt u meer weten over het thema en over wat u kunt doen om eenzaamheid in uw omgeving tegen te gaan? Wij ontvangen u graag op 28 september tussen 13:00 uur en 16:30 uur bij de eenzame kraam, marktplein Papendrecht. Tot dan!