Home / Activiteiten / Bijeenkomst SamenSterk op 13 april 2021
Activiteiten

Bijeenkomst SamenSterk op 13 april 2021

De bijeenkomsten SamenSterk zijn bedoeld voor ouders van kinderen met psychische kwetsbaarheid. De volgende bijeenkomst vindt plaats op 13 april 2021 in De Spil, Stellingmolen 176 in Papendrecht.

Wat kun je verwachten?
Bij SamenSterk kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Dit biedt een kans om elkaars veerkracht te vergroten.

Ouders stuiten regelmatig op onbegrip in hun omgeving. Als ouders kun je van elkaar leren, samen opkomen voor je kinderen en weten dat je niet de enige bent. Bij SamenSterk onderzoek je met ouders hoe je, samen met je omgeving, je kind(eren) zo goed mogelijk kunt begeleiden.

Wees welkom
Wij, Stefanie & Anke-Elze, zijn heel erg blij met de faciliterende rol van Sterk Papendrecht. En met het feit dat we gebruik mogen maken van de ruimte in De Spil. We kunnen ons aan de RIVM richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, houden. Wat fijn om elkaar op een veilige manier te kunnen ontmoeten!
De ochtend geven we samen vorm aan de hand van kennis(maken), ervaringen en tips en trucs uit de groep.

Overige data
Elke maand vindt er op dinsdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur een bijeenkomst plaats: 18 mei- 8 juni- 6 juli- 7 sept- 5 okt- 2 nov- 7 dec. 

Aanmelden
In verband met ieders veiligheid willen we goed rekening houden met het aantal ouders. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

We hopen je te ontmoeten in De Spil!

Meer info over SamenSterk? Kijk op www.ouderszhz.nl